!
!
collage-eskada
Eskada

Namens Aquatic Science en Aquaworld zijn wij verheugd een belangrijke ontwikkeling voor de toekomst van onze respectievelijke bedrijven aan te kondigen. Wij hebben  besloten zijn meerkamerfilters, TMC UV-units en vijverpompen te verkopen aan Aquatic Science.

 Prijslijst Eskada 2020 : Klik hier

!

ESKADA TINY 3 KAMER UPFLOW POMP 25m3

Aquaworld Eskada

De grote filterkamers van de Eskada Tiny 3 Upflow zorgen voor de zuivering van vijvers tot en met 25000 (vis) of 50 000 liter (planten). Het Upflowsysteem en een kwalitatieve vulling zijn van groot belang bij grotere filters zoals deze. Geleverd met Valterra schuifkranen. De Eskada Tiny is enkel verkrijgbaar in pompversie ( installatie van de filter bovengronds).

ESKADA XL 3 KAMER UPFLOW 38m3

Aquaworld Eskada

Voor vijvers tot 38.000 liter met koi. De ingang is onderaan zodat zoveel mogelijk slijk of slib onderaan in de slibkamer valt.  De Upflow casettes zijn voorzien van een beluchtingslang voor een optimale werking van het biologisch gedeelte van uw filter. Deze filter is afgewerkt met grote slibafsluiters van 63 mm.

Wat is Upflow?  Een koivijver is beter af met een meerkamerfilter met Upflow systeem.  Het water stroomt telkens van onder naar boven door de filtermaterialen zodat het slib voornamelijk onderaan in de slibkamer blijft.  Ook de eerste kamer van onze Edouna en Eskada reeks is Upflow.

ESKADA XL 3 KAMER UPFLOW GRAVITY

ESKADA XL 4 KAMER UPFLOW 50m3

Aquaworld Eskada

25 % méér inhoud dan de vroegere Eskada reeks.  Dankzij de nieuwe slibkamers is het mogelijk om de pvc buizen weg te laten waardoor de totale hoogte niet hoger is dan de standaard Eskada reeks.  Niettegenstaande is de filtercapaciteit 25 % hoger.  Deze reeks heeft ook standaard beluchting in de upflowcassettes.  De beluchting gebeurt in tegenstroom richting voor een optimale zuurstofvoorziening. Deze reeks is verkrijgbaar zijn in 3, 4, 5 en 6-kamer uitvoering.  Deze filterreeks is verkrijgbaar in pomp versie ( bovengrondse installatie) of gravity ( plaatsing in een kelder).

ESKADA XL 5 KAMER UPFLOW POMP 65M3

ESKADA XL 5 KAMER UPFLOW GRAVITY 65M3

ESKADA XL 6 KAMER UPFLOW POMP 75M3

ESKADA XL 6 KAMER UPFLOW GRAVITY 75M3

ESKADA DEKSEL TBV 1 KAMER POLYEST

Aquaworld Eskada
Polyester deksel voor Eskada: 1 per kamer.