!
!
collage-eskada
Eskada
Catalogus :

Installatie en onderhoud: klik hier

Prijslijst Eskada: Klik hier

De nieuwe Eskada XL is de vervanger van de alom gekende Eskada reeks. Deze nieuwe filter heeft tot 30 % meer filterinhoud dan het vorig model.   Behalve de eerste kamer waar de borstels hangen, zijn alle kamers voorzien van degelijke japanse filtermatten.  Alsook de laatste kamer is voorzien van japanse matten en 3 schuimmatten.  Er hangen géén PVC buizen onder deze filter.  De slibkamers zijn zo gebouwd dat ze alle slib afvoeren naar één punt. Op deze plaats is een slibuitgang voorzien van 63 mm.  De ingang in de eerste kamer wordt onderaan geplaatst om maximaal slib in de conische kamers terecht te laten komen.

 

!

ESKADA TINY 3 KAMER UPFLOW POMP 25m3

Aquaworld Eskada
Technische gegevens: Klik hier
Extra info: Klik hier

De grote filterkamers van de Eskada Tiny 3 Upflow zorgen voor de zuivering van vijvers tot en met 25000 (vis) of 50 000 liter (planten). Het Upflowsysteem en een kwalitatieve vulling zijn van groot belang bij grotere filters zoals deze. Geleverd met Valterra schuifkranen. De Eskada Tiny is enkel verkrijgbaar in pompversie ( installatie van de filter bovengronds).

ESKADA XL 3 KAMER UPFLOW 38m3

Aquaworld Eskada
Technische gegevens: Klik hier
Voor vijvers tot 38.000 liter met koi. Deze filter beschikt over het RDS-systeem in kamer 1. Dit wil zeggen een optimaal gebruik van uw filterborstels. De Upflow casettes zijn voorzien van een beluchtingslang voor een optimale werking van het biologisch gedeelte van uw filter. Deze filter is afgewerkt met grote slibafsluiters van 63 mm.

ESKADA XL 3 KAMER UPFLOW GRAVITY

Technische gegevens: klik Hier

ESKADA XL 4 KAMER UPFLOW 50m3

Aquaworld Eskada
Technische gegevens: Klik hier
25 % méér inhoud dan de vroegere Eskada reeks.  Dankzij de nieuwe slibkamers is het mogelijk om de pvc buizen weg te laten waardoor de totale hoogte niet hoger is dan de standaard Eskada reeks.  Niettegenstaande is de filtercapaciteit 25 % hoger.  Deze reeks heeft ook standaard beluchting in de upflowcassettes.  De beluchting gebeurt in tegenstroom richting voor een optimale zuurstofvoorziening. Deze reeks is verkrijgbaar zijn in 3, 4, 5 en 6-kamer uitvoering.  Deze filterreeks is verkrijgbaar in pomp versie ( bovengrondse installatie) of gravity ( plaatsing in een kelder).

ESKADA XL 5 KAMER UPFLOW POMP 65M3

Technische gegevens: klik Hier

ESKADA XL 5 KAMER UPFLOW GRAVITY 65M3

Technische gegevens: klik Hier

ESKADA XL 6 KAMER UPFLOW POMP 75M3

Technische gegevens: klik Hier

ESKADA XL 6 KAMER UPFLOW GRAVITY 75M3

Technische gegevens: klik Hier

ESKADA DEKSEL TBV 1 KAMER POLYEST

Aquaworld Eskada
Polyester deksel voor Eskada: 1 per kamer.