!
!
collage-pristinia
Pristinia 6 Eco - Pristinia XL 6 Micro+Upflow+Air
Pristinia - Pinta

Catalogus

 

Installatie en onderhoud: klik hier

!

PINTA 5 KAMER POMP UPFLOW 22m3

Aquaworld Pinta
Technische gegevens: Klik hier

Deze performante filter met Upflow systeem is voorzien van borstels in de vortex. De volgende vier kamers Japanse matten zorgen voor een optimale biologische zuivering van uw koivijver tot 22.000 liter.  Een polyester deksel is apart verkrijgbaar.

PRISTINIA 4 KAMER ECONOMY POMP 20M3

Aquaworld Pristinia

Technische details : http://www.aquaworld.eu/tech/techpristinia.php

Het instapmodel maar tevens ook het populairste model van deze reeks is de Pristinia Economy. In combinatie met een goede pomp en UV-lamp, zal deze vortexfilter u jàrenlang vijverplezier bezorgen. Borstels filteren het grote vuil, bioballs behouden de goede bacteriën, Japanse matten filteren het fijnere vuil en de 3 schuimmatten tot slot verwijderen alle stofdeeltjes. Een vlotte slibafvoer is verzekerd door dikwandige 50 mm slibbuizen. Klaar voor gebruik. Een optioneel polyester deksel is verkrijgbaar.

PRISTINIA XL 4 KAMER RDS UPFLOW + AIR 25M3

Aquaworld Pristinia
Nieuw: Pristinia XL

Technische details : http://www.aquaworld.eu/tech/techpristinia.php

RDS-systeem: het Aquaworld Roto Direct Systeem (RDS) is een inzetstuk dat geplaatst wordt in de vortex. Hierin worden borstels geplaatst. Het water wordt verplicht door het RDS-Systeem om langs élke filterborstel passeren: dubbel rendement tegenover het gewone filtersysteem. Kamer 2 + 3 wordt gevuld met Japanse matten. K 4 krijgt japanse matten en schuimmatten.

PRISTINIA XL 4 KAMER RDS UPFLOW + AIR GRAVITY 25M3

Pristinia
Pristinia XL RDS+upflow+Air in gravity uitvoering.  Ingang 110 mm, uitgang 50 mm.  Filters in gravity uitvoering worden geplaatst in een kelder of ruimte naast de vijver.  De filteringang staat in verbinding met de vijver via communicerende vaten. Het water staat dus even hoog in de vijver als in de filter.

PRISTINIA 5 KAMER ECONOMY POMP

Aquaworld Pristinia

PRISTINIA 5 KAMER ECONOMY GRAVITY

Aquaworld Pristinia

PRISTINIA XL 5 KAMER RDS+UPFLOW+AIR

Beschikbaar in pompuitvoering en in gravity

 

PRISTINIA XL 5 KAMER MICROMODULE+UPFLOW+AIR 30M3

Aquaworld Pristinia

Nieuw

Pristinia XL is een nieuwe reeks. Grotere capaciteit vanwege 50 % hogere filterkamers tov het vorige model.  Géén slibbuizen bij dit model behalve een kort pijpje aan de vortex. Gevuld met hoogwaardige filtermaterialen en voorzien van een inox korf vooraan voor een optimale voorfiltering.  Een polyesterdeksel is apart verkrijgbaar.  Inclusief Valterra schuifkranen. Deze filter is ideaal voor koivijvers tot 30m3. De vulling bestaat uit Micromodule , 3x Japanse matten en 1 x Japanse matten + schuimmatten.

PRISTINIA 6 KAMER ECONOMY POMP 30M3

Aquaworld Pristinia

Technische details : http://www.aquaworld.eu/tech/techpristinia.php

Ideaal voor siervissen tot 30M3 maximum.

PRISTINIA XL 6 KAMER RDS+UPFLOW+AIR GRAVITY 35M3

Aquaworld Pristinia