!
!
!

EDOUNA 5 KAMER POMP 18m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De Edouna 5 kamer bouwt verder op het succes van de 3- en de 4-kamer Edouna, Tot 18 000 liter mag de inhoud van uw visvijver zijn om verzekerd te zijn van helder vijverwater. Ook hier kan een polyester deksel of kunnen Japanse matten in de laatste kamer verkregen worden.

EDOUNA 5 KAMER UPFLOW POMP 20m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De Edouna 5 kamer Upflow is reeds een tamelijk grote koivijverfilter. Dankzij zijn lage hoogte is de nieuwe Edouna reeks makkelijk te verbergen. Afgeleverd zoals steeds met ingangsset en schuifkranen.  Een lage ingang en hangende filterborstels zorgen ervoor dat het slib zoveel mogelijk in de conische slibkamers valt.  Dit is vooral belangrijk in de eerste kamer waar alle slib binnenkomt. Zowel verkrijgbaar in pompuitvoering als in gravity.

EDOUNA 6 KAMER POMP 22m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De grootste Edouna, de 6 kamer zorgt voor helder water tot 22 000 liter met vijvervissen. Een polyester deksel of Japanse matten in de laatste kamer behoort tot de mogelijkheden.

EDOUNA 6 KAMER UPFLOW POMP 24m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De grootste Edouna Upflow, de 6 kamer zorgt voor helder water tot 24 000 liter met koivissen. In de eerste kamer hangende filterborstels, in alle andere kamers Japanse matten. Ingang onderaan zodat het slib vooral onderaan in de slibkamer blijft en niet in de filterborstels blijft hangen.