!
!
Edouna

Namens Aquatic Science en Aquaworld zijn wij verheugd een belangrijke ontwikkeling voor de toekomst van onze respectievelijke bedrijven aan te kondigen. Wij hebben besloten onze meerkamerfilters, TMC UV-units en vijverpompen te verkopen aan Aquatic Science.

Installatie en onderhoud: klik hier

Prijslijst Edouna: Klik hier

 

 


Catalogus :

!

EDOUNA QUADRO 4m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

 

Deze stevige filter zorgt voor kristalheldere vijvers tot en met 5000 liter met vissen. Een polyester deksel is beschikbaar voor deze filter, op dit deksel kan een een TMC UV-lamp 15 Watt voorzien worden. Inclusief schuifkranen. Klik hier voor de PDF.

EDOUNA QUADRO + TMC 25 WATT

Edouna Quadro Plug and play met TMC 25 watt model 2021.

EDOUNA 3 KAMER POMP 10m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De verbeterde reeks van Edouna zorgt voor een compact geheel wat u toelaat de filter makkelijker te verbergen. Ook voor deze filter zijn een aantal opties mogelijk. Een polyester deksel, alsook kan u opteren om in de laatste kamer de flocor te laten vervangen door Japanse matten. Hierboven liggen dan terug de 3 schuimmatten. Deze filter is geschikt voor een siervisvijver tot 10.000 liter.

EDOUNA 3 KAMER UPFLOW POMP 12m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De nieuwe Edouna 3 kamer Upflow zorgt voor heldere vijvers tot 12 000 liters met koi. Het Upflowsysteem zorgt voor een nog betere werking van uw filter. Deze filter is dan ook geschikt voor de echte koivijver. Ook voor deze filter zijn een aantal opties mogelijk. Een polyester deksel is verkrijgbaar.  De ingang gebeurt onderaan aan de onderkant van de hangende borstels zodat het slib vooral onderaan in de conische slibkamers terecht komt. De Edouna Upflow reeks is zowel verkrijgbaar in pompversie ( filter staat boven het niveau van de vijver) of gravitair ( filter staat op hetzelfde niveau van de vijver).

EDOUNA 4 KAMER POMP 14m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De Edouna 4 kamer kan tot 14 000 liter aan of tot 28 000 liter zonder vissen. Ook hier is een polyester deksel bestelbaar alsook kan in de laatste kamer wederom Japanse matten verkregen worden in plaats van Flocor. Bij alle Edouna filters worden steeds de schuifkranen meegeleverd.

EDOUNA 4 KAMER UPFLOW POMP 16m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De Edouna 4 kamer Upflow kan een koivijver tot 16 000 liter aan .Ook hier is een polyester deksel bestelbaar. Dankzij een optimale vulling die het biologisch evenwicht behoudt en het Upflowsysteem, wordt het water niet alleen gezuiverd maar ook gezonder. De ingang is onderaan in de eerste kamer.  Hierdoor blijft het slib vooral hangen in de daarvoor voorzien conische slibkamers.  De filterborstels hangen in de eerste kamer waardoor het slib gemakkelijk naar beneden kan vallen. Zowel verkrijgbaar in pompversie als in gravity.

EDOUNA 5 KAMER POMP 18m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De Edouna 5 kamer bouwt verder op het succes van de 3- en de 4-kamer Edouna, Tot 18 000 liter mag de inhoud van uw visvijver zijn om verzekerd te zijn van helder vijverwater. Ook hier kan een polyester deksel of kunnen Japanse matten in de laatste kamer verkregen worden.

EDOUNA 5 KAMER UPFLOW POMP 20m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De Edouna 5 kamer Upflow is reeds een tamelijk grote koivijverfilter. Dankzij zijn lage hoogte is de nieuwe Edouna reeks makkelijk te verbergen. Afgeleverd zoals steeds met ingangsset en schuifkranen.  Een lage ingang en hangende filterborstels zorgen ervoor dat het slib zoveel mogelijk in de conische slibkamers valt.  Dit is vooral belangrijk in de eerste kamer waar alle slib binnenkomt. Zowel verkrijgbaar in pompuitvoering als in gravity.

EDOUNA 6 KAMER POMP 22m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De grootste Edouna, de 6 kamer zorgt voor helder water tot 22 000 liter met vijvervissen. Een polyester deksel of Japanse matten in de laatste kamer behoort tot de mogelijkheden.

EDOUNA 6 KAMER UPFLOW POMP 24m3

Aquaworld Edouna

Alle info: Klik hier 

De grootste Edouna Upflow, de 6 kamer zorgt voor helder water tot 24 000 liter met koivissen. In de eerste kamer hangende filterborstels, in alle andere kamers Japanse matten. Ingang onderaan zodat het slib vooral onderaan in de slibkamer blijft en niet in de filterborstels blijft hangen.